Herken je signalen

Je lijf geeft voortdurend signalen af in een poging met jou te communiceren. Naast hele voor de hand liggende sensaties - zoals kou, warmte, honger en pijn als je je ergens aan brandt - geeft je lichaam ook andere signalen af. Signalen die gekoppeld zijn aan je gedachten en gevoelens. Positief en negatief.

Zolang je positieve gedachten en gevoelens ervaart is er nog geen probleem. Je voelt je fijn.

Dit wordt anders op moment dat je negatieve gedachten en gevoelens krijgt. Vanuit onze mind bestempelen wij dit als niet fijn. De strategie van de mind is weg willen van dat “niet fijne”. Je zoekt afleiding om maar niet te hoeven voelen. De deksel erop.

Als de negatieve gedachten en gevoelens maar lang genoeg aanwezig zijn in je systeem zonder dat je er constructieve aandacht aan geeft gaat je lichaam hierop reageren door verkramping, pijn en vaak uiteindelijk uitval. Zo heb je opeens een oververklaarbare pijn je onderrug. Zeurt je schouder of heb je een pijnlijke knoop in je bovenrug. Doe je daar niks mee zullen je fysieke klachten verergeren en dwingt je lichaam je uiteindelijk tot stilstand.

Tijdens de Herken je Signalen-sessie ontdek je wat er op dit moment speelt in je lijf. Een soort APK. Zodat je weet wat je in je leven kan aanpassen. Misschien heb je meer rust nodig, misshien meer tijd doorbrengen buiten, misschien moet je eens langs bij de dokter, misschien is het tijd om een knoop door te hakken in een dilemma waar je een tijdje mee rond loopt. Misschien even helemaal niets.

Wat heb ik eraan?

Je ontdekt wat je lichaam je op dit moment wil vertellen

Je gaat uit je vermoeiende gedachtenstroom terug in de realiteit: het nu

Je ervaart meer rust en ontspanning


Wat krijg ik?

Coachingssessie van 1,5 uur

Oefening met onderzoekende vragen gericht op contact maken met je lijf

Lichaamswerk bestaande uit massagetechnieken uit Rebalancing